Rockbox Technical Forums

Support and General Use => Audio Playback, Database and Playlists => Topic started by: freddo63 on January 12, 2014, 12:46:57 PM

Title: [SOLVED] upgraded iPod Classic 80g unresponsive during playback
Post by: freddo63 on January 12, 2014, 12:46:57 PM
Hi, I've used Rockbox for a long time (since it was released for the classic) on my classic 80gb, until I noticed the hdd seemed to be going out. Then I upgraded to a 160gb drive and fat battery+cover. Now I've updated emCore and Rockbox, and everything seemed fine until... I loaded a bit of music on there and noticed that the music plays, but during playback the iPod is completely unresponsive. I can't pause, skip, rewind or even exit the playback screen, unless I hold  menu+select to reset the device, upon which it operates normally, that is, until I play something again. Could it be the files I've put on there or is this a known bug? What other helpful information can I provide?
Title: Re: upgraded iPod Classic 80g unresponsive during playback
Post by: saratoga on January 12, 2014, 01:06:44 PM
I think this was fixed earlier today, try the current build.
Title: Re: upgraded iPod Classic 80g unresponsive during playback
Post by: freddo63 on January 12, 2014, 01:17:30 PM
are you referring to the build I find at this link http://www.rockbox.org/wiki/IpodClassicPort (http://www.rockbox.org/wiki/IpodClassicPort) I downloaded this only a couple of hours ago and installed it.

EDIT: I just reinstalled it, very simple to do and all my settings seem to stay the same. The problem seems to have been resolved thanks! I didn't realize the builds were updated so often!
Title: Re: upgraded iPod Classic 80g unresponsive during playback
Post by: saratoga on January 12, 2014, 01:51:03 PM
Yeah they're rebuilt on every code change.