Rockbox Technical Forums

Support and General Use => Hardware => Topic started by: albertodelrio on August 17, 2012, 12:00:33 AM

Title: Memory upgrade for archos studio 10
Post by: albertodelrio on August 17, 2012, 12:00:33 AM
If I wanted to put in a hard drive of say 40gb is that possible to do with the studio 10? I have  only heard of people adding an extra 10gb to it.
Title: Re: Memory upgrade for archos studio 10
Post by: gevaerts on August 17, 2012, 04:16:08 AM
You can use any capacity you like, as long as it's a 2.5" PATA drive. One thing to watch out for is that above 137GB things get annoying (see http://www.rockbox.org/wiki/BigDisk about that)