Rockbox Technical Forums

Support and General Use => Theming and Appearance Customization => Topic started by: korach on July 26, 2009, 07:22:09 PM

Title: 240x320 theme, cant get it to work :@
Post by: korach on July 26, 2009, 07:22:09 PM
hi, this is my first post, as well as my first theme for rockbox.
i am using a Toshiba Gigabeat F/X port to the motorola Rokr E2.
and i just cant get the theme to work.
the wps backdrop image loads on other themes, but not on mine ¬¬
also, the main backdrop loads.

here is the wps, any help would be much appreciated

%wd
%ac, %ck:%cM
%X|back.bmp|
%xl|c|shuffle.bmp|10|1|
%xl|L|stop.bmp|190|1|
%xl|M|play.bmp|190|1|
%xl|N|pause.bmp|190|1|
%xl|O|ff.bmp|190|1|
%xl|P|rew.bmp|190|1|
%xl|h|bateria0.bmp|212|1|
%xl|i|bateria1.bmp|212|1|
%xl|j|bateria2.bmp|212|1|
%xl|k|bateria3.bmp|212|1|
%xl|m|bateria4.bmp|212|1|
%alvol:%pv

   %s%ac%?it<%it|Unknown>
   %s%ac%?id<%t3%ia;%t3%id|%ia>
   
%pc%pb|progress_bar.bmp|40|305|159|7|%pt

%ps<%xdc>
%?mp<%xdL|%xdM|%xdN|%xdO|%xdP>
%?bl<%xdh|%xdi|%xdj|%xdk|%xdm>
%Cl|0|20|c240|c240|
%C
Title: Re: 240x320 theme, cant get it to work :@
Post by: Chronon on July 26, 2009, 09:20:34 PM
I can only refer you to the CustomWPS page in the wiki.  It contains up-to-date tag syntax.  You probably have a broken tag somewhere.

Be aware that your phone is not a supported target for Rockbox.  Rockbox on those phones is more or less a fork as it stands now.  Can you point out where you get your builds for your phone from?  I'm curious to take a look at the source.
Title: Re: 240x320 theme, cant get it to work :@
Post by: korach on July 26, 2009, 09:36:55 PM
i dont know if i can post other forums pages, but you can google them.
motohell and modmymoto, those are the forums i got the rockbox from.
anyway, lots of other themes work, y cant figure out why this one wont.
Title: Re: 240x320 theme, cant get it to work :@
Post by: audio-i on July 27, 2009, 11:32:02 PM
The gigabeat simulator http://rasher.dk/rockbox/simulator/ could be useful, either to possibly help and find the bug (if any), make it work there and then on your device, or to find out that even if it works there, it won't on your device, probably because of "unsupported related reasons".

Edit: In any case, try changing
Code: [Select]
%s%ac%?id<%t3%ia;%t3%id|%ia>for
Code: [Select]
%s%ac%t3%?id<%ia|%ia>;%s%ac%t3%?id<%id|%ia>or better
Code: [Select]
%s%ac%t3%ia;%s%ac%t3%?id<%id|%ia>
Title: Re: 240x320 theme, cant get it to work :@
Post by: korach on July 29, 2009, 05:09:26 PM
mmm
yes i actually have the emulator, but i cant get to the "now playing" screen, which is the one that gives me troubles

about the code, i'll try it as soon as possible, thanks for the help
Title: Re: 240x320 theme, cant get it to work :@
Post by: saratoga on July 29, 2009, 05:10:21 PM
mmm
yes i actually have the emulator, but i cant get to the "now playing" screen, which is the one that gives me troubles

about the code, i'll try it as soon as possible, thanks for the help

Assuming you mean the simulator, why not?