Rockbox Technical Forums

Support and General Use => Hardware => Topic started by: dtr on April 13, 2010, 08:33:33 PM

Title: hdd 6320 Won't play any songs
Post by: dtr on April 13, 2010, 08:33:33 PM
Hi all,

I have just installed rockbox onto my philips hdd6320 according to the instructions on http://www.rockbox.org/wiki/GoGearHDD6330
The player boots fine and I can move through the menus using the controls. The problem I have is that I can't get any music to actually play, when I select a song (either through 'Files' or 'Database') the now playing window appears with the name of the track, album art etc. but the time stays at 0:00.

So far I have tried ogg, mp3 and wavpack files and all seem to have the same problem. Does anyone have any ideas how to fix this issue? I have some experience in c so I don't mind getting my hands dirty if necessary.

Thanks.
Title: Re: hdd 6320 Won't play any songs
Post by: Llorean on April 13, 2010, 09:28:21 PM
You should note that your player is listed in the "unusable" ports section on the front page - many things aren't expected to work and it's really mostly suited for people installing it with the intent to get these things working.

That being said, the status page says sound works so my first suggestion would be to search back through builds to see where it stopped working at.
Title: Re: hdd 6320 Won't play any songs
Post by: dtr on April 15, 2010, 04:24:36 AM
I tried several builds all the way back to 24112 but all of them seem to have the same issue. Does anyone here have a working build I can try?
Title: Re: hdd 6320 Won't play any songs
Post by: scallopedllama on June 14, 2010, 05:34:03 AM
I have this issue too, but it's strange because the SVN revision logs indicate that people have had audio work with this player in the past.