Rockbox Technical Forums

Support and General Use => Theming and Appearance Customization => Topic started by: ywork on March 02, 2012, 11:20:22 PM

Title: sansa clip zip album art not showing during song play
Post by: ywork on March 02, 2012, 11:20:22 PM
I just recently install the rockbox on my clip zip and when playing any songs no album art is being displayed. What options need to be configured for this? Also using the latest rockbox utility I am unable to install the fonts package. I get the message: downloading file rockbox-fonts-57264ce-120302.zip download  error: received HTTP error 404
Title: Re: sansa clip zip album art not showing during song play
Post by: August on August 14, 2014, 12:32:09 PM
I have bought  Clip Zip and noticed the same problem. I have gone through a lot of themes and they only display album art for mp3's only. Same as the Sandisk default. All my album art is saved to progressive and displayed perfectly with RockBox on my previous Sansa Fuse.
Title: Re: sansa clip zip album art not showing during song play
Post by: saratoga on August 14, 2014, 12:51:39 PM
Probably you mean "not progressive", we don't even have a decoder for progressive jpeg.  I think the appendix of the manual explains which formats support album art.  What files are you using that dont' work?
Title: Re: sansa clip zip album art not showing during song play
Post by: August on November 14, 2014, 04:23:11 PM
Probably you mean "not progressive", we don't even have a decoder for progressive jpeg.  I think the appendix of the manual explains which formats support album art.  What files are you using that dont' work?

Sorry for the late reply. You were right regarding progressive art work. I used a batch imaging program which re-saved every jpg in my library from "progressive" to "Baseline Standard". Everything work as perfect after that. So apologese for anything I said previously. I still leave the album art in the album folder root as folder.jpg and it displays fine.