Rockbox General > Announcements

WPS tokenizer: REPORT PROBLEMS HERE

<< < (2/13) > >>

Llorean:
It was made available in the tracker. Whether they tested against it or adapted to it is their problem and has no place in this thread. Official builds only.

pilot000:
I found a "minor" problem. I use my wps on a RTC-modded H140(see http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/WpsIriverH100#RemoMartinelli).
This line has a problem with the different delay times:

--- Code: ---%ac%?Ia;%ac%?Ia;%ac%?Ia
--- End code ---
With the newest build (13020), the display changes all 0.4 sec., even the next track info is available, but it should change only all 3 seconds.

NicolasP:

--- Quote from: pilot000 on April 04, 2007, 04:04:29 PM ---I found a "minor" problem. I use my wps on a RTC-modded H140(see http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/WpsIriverH100#RemoMartinelli).
This line has a problem with the different delay times:

--- Code: ---%ac%?Ia;%ac%?Ia;%ac%?Ia
--- End code ---
With the newest build (13020), the display changes all 0.4 sec., even the next track info is available, but it should change only all 3 seconds.

--- End quote ---
This should be fixed with r13026. Thanks for the report :)

AiZ:
Salut Nicolas,

Using r13027, I've some problems with sublines. I'm using a (slightly) modified darkgeek theme on my Nano and for testing purpose, I 've added a line.
If I input A;B;C;D in my wps, ouput is A;B;C;D
If I input %iaA;%itB;%fbC, output is (ID3 artist displayed Ok)A;(ID3 Track Title displayed Ok)B;(File Bitrate displayed Ok)C
If I input %ia;%it;%fb, output is OK.

So, it looks like that what it's just before the semi-colon must be a WPS tag to allow sublines working correctly. If it's ordinary text, cycling is broken.

Or perhaps I'm completely wrong. Can you test this, please ?

A pluche,


        AiZ

NicolasP:

--- Quote from: AiZ on April 05, 2007, 08:09:44 AM ---Salut Nicolas,

Using r13027, I've some problems with sublines. I'm using a (slightly) modified darkgeek theme on my Nano and for testing purpose, I 've added a line.
If I input A;B;C;D in my wps, ouput is A;B;C;D
If I input %iaA;%itB;%fbC, output is (ID3 artist displayed Ok)A;(ID3 Track Title displayed Ok)B;(File Bitrate displayed Ok)C
If I input %ia;%it;%fb, output is OK.

So, it looks like that what it's just before the semi-colon must be a WPS tag to allow sublines working correctly. If it's ordinary text, cycling is broken.

Or perhaps I'm completely wrong. Can you test this, please ?

A pluche,


        AiZ

--- End quote ---
You were right. It should be fixed with r13034.
Merci ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version