Rockbox Technical Forums

Support and General Use => Audio Playback, Database and Playlists => Topic started by: iwhcoj on April 14, 2010, 05:16:21 PM

Title: Song Selected Doesn't Play - v. 3.5.1. Ipod Video 30GB
Post by: iwhcoj on April 14, 2010, 05:16:21 PM
Hey all - Thanks in advance for the help.

I just started having this problem after I updated to 3.5.1.  I have all of my music organized by artist and album in folders, so I start playing files by using the file browser and then selecting them with the center button.  This used to work fine and would play music how it was arranged in the folder alphabetically, but now it will start playing a song in the folder other than the one I selected.  When I try to hit the back or forward button to get to the song I want, it sends me to some other random place in the playlist, and I eventually have to click those a lot until I get to the first track, at which point I can then listen to them in order.  Shuffle is off the whole time that this is going on.  Any ideas?
Title: Re: Song Selected Doesn't Play - v. 3.5.1. Ipod Video 30GB
Post by: gevaerts on April 14, 2010, 05:19:23 PM
Which theme are you using? This sounds very similar to http://www.rockbox.org/tracker/task/11175
Title: Re: Song Selected Doesn't Play - v. 3.5.1. Ipod Video 30GB
Post by: iwhcoj on April 14, 2010, 05:23:32 PM
ah thank you for the quick reply. i am using center art.
Title: Re: Song Selected Doesn't Play - v. 3.5.1. Ipod Video 30GB
Post by: gevaerts on April 14, 2010, 05:29:14 PM
I am using center art.

I'd try some other themes then. It seems likely that all themes using the playlist viewer feature will cause the bug however, so you might want to keep that in mind when choosing
Title: Re: Song Selected Doesn't Play - v. 3.5.1. Ipod Video 30GB
Post by: Ste- on April 14, 2010, 05:31:40 PM
I get this sometimes on my Sansa E280v2. Using my Clipart theme from the site.
Also using the playlist viewer in the wps.