Rockbox Technical Forums

Installation / Removal => Manual Installation => Sandisk - Installation/Removal => Topic started by: jackwarr on August 02, 2008, 09:14:19 PM

Title: E280 Rhapsody blue ring while attempting manufacturer mode
Post by: jackwarr on August 02, 2008, 09:14:19 PM
Help!  I've installed Rockbox on about eight Sansa E2 players with no trouble whatsoever.  Today I am trying to install Rockbox on a Rhapsody E280 model using these instructions http://(http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/SansaE200RInstallation).  I trouble appears to be with manufacturer mode.  I moved the HOLD switch to on and held the SELECT button while plugging in the USB cable (I did not turn the player on before this step).  All I get is the blue ring and a blank screen.  Nothing else.  I tried step five in the instructions above, but don't see any listing for USB mass storage.

Any suggestions?  This is a beautiful player and worked fine before I tried this.  I'd hate to think I've killed it.
Title: Re: E280 Rhapsody blue ring while attempting manufacturer mode
Post by: Llorean on August 02, 2008, 10:21:52 PM
Black screen with blue ring IS the manufacturer mode. Windows doesn't ask for drivers when attached like this?
Title: Re: E280 Rhapsody blue ring while attempting manufacturer mode
Post by: jackwarr on August 03, 2008, 11:46:16 AM
No, it is not asking for drivers.  I also tried step five in the install directions, but I see no reference to a mass storage device.

I guess the real question here is, how do I get it out of mantufacturer mode since it's not being recognized by either of my computers?